Velkommen til Hudklinikken Esbjerg

Sculptra – Ansigtsløft Og Rynkebehandling

Sculptra er en særdeles effektiv injektionsbehandling, som stimulere hudens kollagen og opbygger huden.

Sculptra er dannet af mælkesyre, som naturligt findes i din organisme. Efter nogle måneder øges det naturlige niveau af kollagen, således at huden genvinder sin glat- og spændstighed.

Sculptra er 100% biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med at virkningsmekanismen aftager i løbet af nogle år. Grundet den naturlige egenskab er allergisk testning ikke nødvendigt.

Poly-L-mælkesyre har været anvendt i kirurgien i mere end 35år, og siden 1999 er mere end 150.000 patienter blevet behandlet med sculptra.

 

Naturlig reaktivering af din hud

Som et resultat af den naturlige ældningsproces mister huden med tiden sit glatte og ungdommelige udseende, linjer og rynker opstår fordi huden bliver tyndere og løsere. Når huden mister sin spændstighed og naturlige volumen, kommer vi automatisk til at se ældre ud.

Ved at stimulere hudens naturlige produktion af kollagen, genvinder din hud gradvist sin fylde, glathed og vitalitet. Behandlingen giver ikke en kunstig erstatning af den tabte volumen, men reaktivere derimod din hud og giver dit ansigt et naturligt, smukt udseende.

 

Hvornår kan sculptra anvendes med fordel?

Sculptra anvendes til at stimulerer og opbygge huden indefra, især til:

 

Hvad gør sculptra unik som behandling?

Sculptra kan bedst beskrives som en “voluminizer”, fordi behandlingen udglatter rynker, folder og lader huden genvinde volumen og spændstigheden. Sculptra er derfor hverken en traditionel “filler” eller et implantat.

Det er en unik behandling, som virker ved at stimulere din naturlige produktion af kollagen og revitalisere din hud. Behandlingen virker gradvist og når hele behandlingen er gennemført holder resultatet op til 2 – 4 år.

Er sculptra den rette behandling for mig?

Afhængig af dine forudsætninger og ønsker vil Søren Frankild, som speciallæge kunne vurdere, om det er det rette for netop dig. kort fortalt er sculptra ideel for alle, der ønsker at igangsætte en foryngning af hudens naturlige opbygning.

 

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen opleves meget forskelligt fra person til person. Som ved alle andre injektioner vil du kunne opleve en vis ømhed. Du vil muligvis have en sviende fornemmelse ved injektionsstedet.

 

Er der risiko for bivirkninger?

Behandlingen må kun udføres af læger som er certificeret til at anvende sculptra og dermed har gennemgået specialtræning – derfor vil eventuelle bivirkninger være ganske få.

De mest almindelige bivirkninger er injektionsrelaterede, dvs. du måske vil opleve ømhed, rødme og hævelse omkring injektionsstedet. Det aftager normalt efter 2 – 6 dage.

Mere sjælendt kan der opstå små buler under huden i det behandlede område. Disse buler er ikke synlige, men du vil kunne føle dem med fingrene. Bulerne masseres væk og forsvinder ofte af sig selv.

Sculptra giver gradvist og de synlige resultater kan normalt ses efter ca. 6 uger. Der skal normalt 2 – 3 behandlinger til for at opnå det ønskede resultat og derefter holder det op til 2 – 4 år.

Der skal ved kosmetisk behandling være mindst 48 timer betænkningstid, før man kan opstarte sin behandling. Du skal for første behandling have lavet en forundersøgelse, hvor både patient og behandler underskriver journal materiale.